W pewnym czasie przyparl
darmowy ###### mnie do posadzki i przywarl do mnie mocno niewlasnym scierwem. Bylam wymieszana i mialam ochote go odepchnac, niemniej jednak natomiast cos mi nie pozwalalo, jakas zdrowsza sila nawet mnie pchala ku niemu. Nagle polozyl sie obok mnie i zaczal mnie dawac pocalunki, zdejmujac ze mnie ubranie. Obsypywal moje cialo pocalunkami. Zostaly to delikatne, subtelne musniecia polaczone z wedrujacym deszczowym jezyczkiem i muskaniem ust, innym razem mocne i namietne zachlanne pocalunki. Jego dlonie powedrowaly na moje piersi. Czule je piescil i ugniatal. Jezykiem krazyl po brzuchu, zmierzal w kierunku mojego najczulszego punktu. Coraz bardziej pozbywalismy sie ubran, az zostalimy bez niczego.
darmowe ###### filmiki Plomnienie oswietlaly nasze ciala i cieplo jakie dawaly jego dlonie i zapach jego ciala to bylo cos niepowtarzalnego. Cos co doprowadzalo mnie na granice swiadomosci..... Piescil wlasciwie kazdy zakatek mego ciala..... jak motyl ktory zbiera nektar z kwiatow. Nagle rozchylil moje nogi i pozwolil swojemu jezyczkowi, zaglebic sie w moja brzoskwinke. Poddalam sie zupelnie, czulam ze fale goraca zalewaly mnie.... czulam jak jego dlonie bladza po moich udach. Nastepnie z przerwami podchodzil do gory, calowal moj brzuch, zataczal kolka, lekko zgajac i podgryzajac zebiskami wedrowal do samej szyi, calowal i lizal ramiona schodzac w dol i ponownie do gory, na konwersje tanczyl jezyczkiem po moim ciele. Gdy jego pieszczoty poszukaly final popatrzyl w
darmowe ###### filmy moje galy - widzialam w nich pragnienie i zarazem pozadanie...... cos szalonego i nieokielznanego niczym dzikie zwierze szykujace sie do ataku. Patrzac w oczy otoczyl mnie. Zwietrzylam nagle zar jego dotyku. Jedna lapa podniosl mnie i nadzial mnie na swoj bezgraniczny pal.